Kápolnai Katalin

Nemzetközi pályázatok és sajtókapcsolatok felelőse

 
 

Kápolnai Katalin PR kommunikációs szakember, az Intézetnél 2023. szeptembere óta a nemzetközi pályázatok és a sajtókapcsolatok menedzseléséért felel. A Pécsi Egyetemen művelődésszervezést, az Iparművészeti Egyetemen (mai MOME-n) művészetmenedzsmentet tanult, majd az ELTE TáTK-n szociológiát hallgatott.

Szakmai tapasztalatait elsősorban kommunikációs PR területen szerezte. Projektvezetőként részt vett európai uniós és hazai környezetvédelmi, városfejlesztési nagyberuházások és esélyegyenlőséggel foglalkozó kommunikációs kampányokban, többek közt a Sawyer Miller Group és a Double Decker ügynökségeken, szoros együttműködésben önkormányzatokkal és minisztériumokkal. Az elmúlt 10 évben a civil szféra lett fontosabb fókusz számára, dolgozott a Piros Orr bohócdoktorok Alapítvány, a Tünet Együttes és az Art Market Budapest, művészettel foglalkozó szervezetekkel stratégiai projektekben, adománygyűjtésben, valamint pályázati, sajtó és pénzügyi koordinátorként részt vett a Tárki Zrt, az Energiaklub, a Tom Lantos Intézet, társadalmi, környezeti és emberjogi kérdésekkel foglalkozó kutató-elemző műhelyek munkájában.

Katalin töretlenül hisz a civil kurázsi fontosságában, emberjogi és szociális  szervezetek  lelkes támogatója, önkéntese.